Semana del Circo – 10, 11, 12, 13, 14 de julio

Celebrem La SETMANA DEL CIRC 2017 els dies 10, 11, 12, 13, 14 de juliol al barri de Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera. Totes les activitats són gratuïtes! Veniu? Us hi esperem!

🎪 DILLUNS 10 JULIOL
18:00 Animació amb xanques pel barri
Companyia Todozancos 📍 Carrer

🎪 DIMARTS 11 JULIOL
18:00 Animació amb xanques pel barri
Companyia Todozancos – Carrer

19:00 Inauguració Exposició + Mostra + JAM
Exposició: Tot Malabars!
Papallona Circus Arts Shop 📍 Palau Alòs
➡ Una exposició de 16 fotografies amb els principals malabaristes de circ del moment. Artistes de circ que es dediquen a l’art dels malabars. L’objectiu de l’exposició és ensenyar l’àmplia varietat de tècniques de malabars existents a partir dels propis artistes malabaristes exposats, així com encomanar l’afició per la pràctica dels malabars. A la inauguració es convidarà a tots els assistents a un vernissatge i tindrem l’oportunitat de veure una mostra de malabars dels propis artistes.

22:00 Espectacle de Malabars amb foc
Companyia Tribu 📍 Plaça Pou de la Figuera
➡ Existim com l’èter. Cada dia ens escalfem amb el Foc, ens vam banyar amb l’Aigua, sentim el Vent en els nostres cabells, caminem sobre la Terra. Agraïm a aquests elements, ens sentim vius en ells i ens vam mostrar en la seva expressió conscient.

🎪 DIMECRES 12 JULIOL
18:00 Taller Hula Hoop
Amb Amelia Cadwallader 📍 Pou de la Figuera
➡ La pràctica del hula hoop és una manera de fer exercicis de forma divertida i creativa per a tota la família. El hula hoop és un joc i entreteniment per a aclarir la ment, agilitzar el seu procés de dissociació, i coneixement corporal. El hula hoop estimula el desenvolupament de la motricitat bàsica, la coordinació oculomanual i ens porta a la investigació dels nostres reflexos.

18:00 Taller Acrobàcia
Amb la Circular 📍 Pou de la Figuera
➡ Taller d’acrobàcia per a nenes i nens entre 6 i 12 anys. Durem el tatami a la plaça per aprendre l’acrobàcia de sòl, ens posarem cap per avall i experimentarem el moviment del cos amb un munt de jocs individuals i en grup.

20:00 Espectacle “Breaking Broken Dreams”
Amelia Cadwallader 📍 Plaça Pou de la Figuera
➡ La protagonista de l’espectacle, Maple Staplegun, s’ha escapat de l’oficina per demostrar al món que ella no és una secretària qualsevol. Equipada amb els seus Hula Hoop, Maple presentarà uns increïbles exercicis de manipulació amb els cèrcols, barrejats amb improvisació i comèdia física, per sorprendre el públic amb el seu alt nivell tècnic circense i el seu fascinant somriure que a ningú deixarà indiferent.

🎪 DIJOUS 13 JULIOL
19:30 Taller Xanques
Companya Todozancos 📍 Plaça Pou de la Figuera
➡ El taller es basa en l’ensenyament de la tècnica de xanques amb especial incidència en l’aspecte lúdic d’aquesta activitat. Amb l’objectiu d’afavorir el desenvolupament de qualitats físiques com la destresa, coordinació i equilibri psicomotriu, el taller ajudarà descobrir la creativitat i imaginació dels alumnes / as a través de tècniques corporals. No requereix coneixements o experiència prèvia sobre les xanques.

20:00 Espectacle “The T.N.T. Show Mr. Vita”
Kiki Ray 📍 Palau Alòs
➡ Un personatge, que sembla haver sortit d’un dibuix animat, ha descobert una bomba de joguina i ha decidit passar-ho bé. Un espectacle de comèdia física, on es combinen de manera encertada i arriscada, les tècniques circenses, el clown i Rock & Roll.

🎪 DIVENDRES 14 JULIOL
19:30 Taller Malabars / Acrobàcia / Aeris
Companyia Passerell 📍 Plaça Pou de la Figuera
➡ Amb la intenció de donar a conèixer el món del circ d’una manera amena i divertida, els participants treballaran sobre dues tècniques i disciplines circenses. En primer lloc, coneixeran diferents tècniques de malabars, com el diàbolo, les tres pilotes, les carioques o el hula-hoop. En segon terme, practicaran tècnica de trapezi fix. Tot aquell que ho desitgi, tindrà oportunitat de pujar per primera vegada a un trapezi i a fer la seva primera figura.

22:30 Espectacle VINCLES
Circ Bover 📍 Plaça Pou de la Figuera
🏆🏆🏆 Espectacle premiat amb el Premi Zirkòlika 2016 al millor espectacle de votació popular.
➡ Un espectacle de circ contemporani, a partir d’un senzill element: les canyes de bambú. Es construeix un espectacle amb l’objectiu de transmetre l’elegància i la tècnica de les arts circenses, a través d’un muntatge totalment diferent i sense precedent. Els elements escènics es transformen, al costat de les emocions i entre ells sorgeixen diferents números de circ.